ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Παρόν στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα στις 4,5,6, Οκτωβρίου συμμετείχε ο πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Γιώργος Εμμανουηλίδης, επικεφαλής ομάδας 25 συνέδρων που εξέλεξαν 750 ΟΝΝΕΔίτες από τη Μαγνησία και απηύθυνε ομιλία παρουσία της ηγεσίας της οργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

“Είμαστε εδώ για μία φορά ακόμα στη μεγάλη στιγμή της οργάνωσής μας! Στο 12ο συνέδριό μας!

Το 12ο είναι συνέδριο ευθύνης καθώς πείσαμε τη κοινωνία για επιστροφή στο ρεαλισμό και η κοινωνία έδωσε την ευκαιρία σε εμάς! Έδωσε αυτοδυναμία στη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και σε όλους εμάς να καθορίσουμε τη πορεία της Ελλάδος! Ως κυβέρνηση λοιπόν η Ελλάδα μας καλεί! Μας καλεί να βγούμε μπροστά να κάνουμε πράξεις τις προτάσεις μας!

Να γίνουν αληθινά τα όνειρά μας! Θέλουμε ένα κράτος σύγχρονο, ασφαλές, παραγωγικό, και αυτό θα γίνει με μπροστάρη τον πρόεδρό μας Παύλο Μαρινάκη!

Ως οργάνωση ευθύνης δε πρέπει να εθελοτυφλούμε. Η χώρα δεν είναι σε ακμή. Χρειάζεται αγώνας για πρόοδο στην οικονομία, αγώνας για να καινοτομήσουν οι νέοι, για να επιχειρήσει η γενιά μας. Χρειάζεται αγώνας για να αποτελέσει παρελθόν η φυγή των νέων στο εξωτερικό. Ο Παύλος Μαρινάκης θα είναι η δικιά μας φωνή σε αυτή μάχη για να αλλάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα!

Είναι τιμή μου που έχω θητεύσει υπεύθυνος πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου και με τον τωρινό υπεύθυνο αλλάξαμε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Φέραμε τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου και πάλι πρώτη δύναμη! Είναι τιμή μου να είμαι πρόεδρος της μεγαλύτερης νομαρχιακής οργάνωσης της χώρας! Της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας! Είναι, επίσης, τιμή που έχουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. Κερδίσαμε τις εθνικές εκλογές! Κερδίσαμε τη γενιά μας καταγράφοντας πάνω από 70000 μέλη! Θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών μας! Θα είμαστε άξιοι συνεχιστές της ιστορίας μας! Κρατάμε λοιπόν αναμμένη τη φλόγα που άναψε ο ιδρυτής μας Κωνσταντίνος Καραμανλής!

Πιστοί στις αξίες του ευπατρίδη Ευάγγελου Αβέρωφ! Συνεπής στην πολιτική αλήθειας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη! Κινούμαστε με γνώμονα τον κοινωνικό φιλελευθερισμό του Κώστα Καραμανλή! Κρατήσαμε την Ελλάδα όρθια! μέσα στο ευρώ μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά! Νικήσαμε τον λαϊκισμό με τη συμφωνία αλήθειας στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Ζήτω η ΟΝΝΕΔ! Ζήτω η ΕΛΛΑΔΑ!”