Λόγια του Αέρα

Όλα καλά….όλα ανθηρά….

Ούτε τάσεις αποσταθεροποίησης, ούτε εσωκομματικά ζητήματα, “βλέπει” ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Βόλο απ’ όπου βρέθηκε πρόσφατα.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για τη διεύρυνση του κόμματος που βρίσκεται σε εξέλιξη, εξέφρασε ικανοποίησή του, επισημαίνοντας ότι πανελλαδικά το κόμμα έχει τριπλασιάσει σχεδόν τα μέλη του, στέλνοντας παράλληλα το “μήνυμα” ότι σε αυτή την προσπάθεια χωρούν όλες οι κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις που συμφωνούν σε ένα πολιτικό πλαίσιο αρχών που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και αν προέρχονται από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες.

Δεν είναι τυχαία βέβαια και η επιλογή των κ.κ. Φλαμπουράρη – Γείτονα για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε και για τις “γέφυρες” που γίνεται προσπάθεια να πέσουν μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, πατώντας στα “αγκάθια” της κυβέρνησης που παραμένουν, όπως φάνηκε κι από τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, το προσφυγικό – μεταναστευτικό και οι σχέσεις με την γείτονα χώρα – Τουρκία και τις συνεχείς παραβιάσεις από πλευράς της, έχει μια πολύ καλή ευκαιρία για την αντιπολίτευση που θέλει να ασκήσει.

Βέβαια θα πρέπει στον ΣΥΡΙΖΑ, να καταλάβουν ότι όσοι “θρέφουν σενάρια” πρόωρων εκλογών, αυτό σίγουρα δεν ευνοεί τις προσπάθειες διεύρυνσης κι ενδυνάμωσης του κόμματος που επιχειρείται….