ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Phantom of the Opera: Το θρυλικό μιούζικαλ για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το γνωστό μιούζικαλ «The Phantom of the Opera» για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2020
Το «The Phantom of the Opera» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από 1η Φεβρουαρίου 2020 με τους αυθεντικούς πρωταγωνιστές του West End του Λονδίνου.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα από τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα μιούζικαλ. Είναι η παράσταση που έχει χειροκροτηθεί από περισσότερους των 140 εκατ. θεατών παγκοσμίως.Το διάσημο μιούζικαλ του Andrew LIoyd Webber, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες παγκοσμίως με 12.000 παραστάσεις στο «Her Majesty’s Theatre» του Λονδίνου και παρουσιάσεις σε 165 πόλεις ανά τον κόσμο, έρχεται από την People Entertainment Group στον υπερσύγχρονο χώρο του Christmas Theater από 1η Φεβρουάριου 2020, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, στη μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή που έχει παρουσιαστεί ποτέ στην Ελλάδα.

Το ρομαντικό και επιβλητικό έργο του Webber με τα διάσημα κλασικά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, το άρωμα σασπένς και μυστηρίου και την τρυφερή ιστορία αγάπης μεταξύ της Κριστίν και του μυστηριώδους «Φαντάσματος της Όπερας των Παρισίων» ανεβαίνει στη σκηνή του Christmas Theater, με την υπογραφή κορυφαίων διεθνών συντελεστών.

Προπώληση εισιτήριων: www.viva.gr
T. 2117701700 – www.christmastheater.gr

Πηγή: ethnos.gr