ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Άναψε το δέντρο του ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου

Το πνεύμα των Χριστουγέννων ζωντάνεψε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στην κεντρική πλατεία της Νέας Αγχιάλου, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος.

Τα χαμόγελα και οι χαρούμενες παιδικές φωνούλες “γέμισαν” τον χώρο όπου βρισκόταν ο αγαπημένος και παιχνιδιάρης Ξυλοπόδαρος και η Χιονάτη, που με φαντασία και μεράκι ζωγράφισε Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες στα παιδικά προσωπάκια.

Η παιδική χορωδία του Φιλοπρόοδου Συλλόγου και η μαέστρος Χαρά Σταυράκη-Αναγνώστου, μέσα από γνωστές κι αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, πλημμύρισαν την πλατεία, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Το νηπιακό τμήμα του χορευτικού του συλλόγου και η χοροδιδάσκαλος Θάλεια Μπούτλα, παρουσίασαν ένα μικρό δείγμα των χορευτικών ικανοτήτων τους.  Το παιδικό και εφηβικό τμήμα, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Θανάση Μπέα, παρουσίασαν χορούς της πατρίδας του Αη-Βασίλη, της Καππαδοκίας.
Η φωταγώγηση του δέντρου έγινε μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού από όλους τους παρευρισκομένους. Προσφέρθηκαν σοκολατάκια και αναψυκτικά στους μικρούς φίλους καθώς και ζεστό κρασί στους μεγάλους.
Μέσα στο καφενεδάκι, “Στου καφέ τα Παραμύθια” παρουσιάστηκαν Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες που φιλοτεχνήθηκαν με ιδιαίτερο μεράκι και διάθεση.
Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου, ευχαριστούν το Δήμο Βόλου για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Ευχαριστούν επίσης τον Νίκο Τοκαλή για την προσφορά του κρασιού, τις Μαρία Πολάτου και Βάγια Μαλαματλή για την προσφορά δημιουργιών τους στην έκθεση.