ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: Σε παλιούς αγωγούς νερού έκρυβαν δυόμισι κιλά ηρωίνης

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν δυο οχήματα που χρησιμοποιούσαν, τέσσερα κινητά και 700 ευρώ

Μεγάλες ποσότητες «σκληρών» ναρκωτικών που έκρυβαν μέσα σε παλιούς τσιμεντένιους αγωγούς νερού σε ένα αγροτεμάχιο, σκόπευαν να διακινήσουν στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας τρεις αλλοδαποί οι οποίοι δεν αντιλήφθηκαν ότι οι άνδρες της Ασφάλειας τους παρακολουθούσαν διακριτικά.

arta2

Η παράνομη δραστηριότητά τους αποκαλύφθηκε από πληροφορίες και, όταν ταυτοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν και τέθηκαν υπό παρακολούθηση. Έτσι, άθελά τους οδήγησαν τους αστυνομικούς στο αγροτεμάχιο που χρησιμοποιούσαν ως «καβάντζα». Σε δύο διαφορετικά σημεία, βρέθηκαν κρυμμένες μέσα στους παλιούς αγωγούς νερού εννέα συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους δυο κιλών και 402 γραμμαρίων.

arta3

Οι τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν με επιχείρηση που εκτελέστηκε ταυτόχρονα στην πόλη και σε ένα χωριό της Άρτας και στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν δυο οχήματα που χρησιμοποιούσαν, τέσσερα κινητά και 700 ευρώ. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας και σε βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκληματική οργάνωση, αποθήκευση, εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών.

Hrwini-Arta

Πηγή – Φωτογραφίες: www.epiruspost.gr