ΚΟΣΜΟΣ

Έλτον Τζον: «Συγγνώμη, δεν μπορώ να τραγουδήσω» – Κατέρρευσε επί σκηνής

Έχασε ξαφνικά τη φωνή του ο 72χρονος μουσικός, Έλτον Τζον, στο μέσο της συναυλίας στο Mount Smart Stadium της Νέας Ζηλανδίας. 

Εμφανώς καταρρακωμένος και με δάκρυα στα μάτια, έσκυψε στο πιάνο του, κούνησε το κεφάλι του και παραδέχτηκε στο κοινό πως έχασε εντελώς τη φωνή του.

«Δεν μπορώ να τραγουδήσω, πρέπει να φύγω. Συγγνώμη», είπε συγκεκριμένα. 

Τα social media πλημμύρισαν με μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης προς τον Βρετανό τραγουδιστή που παραμένει ένας από τους πιο περιζήτητους περφόρμερ.    

OneHandedBaker@OneHandedBaker

Elton in tears, his voice has gone. Leaving the stage after 1 hr 50 mins to a standing ovation… #EltonFarewellTour #EltonJohn10510:23 π.μ. – 16 Φεβ 2020 · Mt Smart StadiumΠληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter31 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Tim McCready @Tim_McCready

“I’m so sorry’
And he was gone.#EltonJohn #EltonFarewellTour29710:20 π.μ. – 16 Φεβ 2020Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter94 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Elton John@eltonofficial

I want to thank everyone who attended the #EltonFarewellTour gig in Auckland tonight.

I was diagnosed with walking pneumonia earlier today, but I was determined to give you the best show humanly possible.

Προβολή εικόνας στο Twitter

8.91112:28 μ.μ. – 16 Φεβ 2020Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter1.560 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Νωρίτερα, ο ίδιος είχε ενημέρωσει το κοινό πως είχε διαγνωστεί με τύπο πνευμονίας(atypical ή walking pneumonia)  που είναι είδος λοίμωξης του αναπνευστικού που προκαλείται από βακτήρια ή ιούς.

Είναι λιγότερο σοβαρό από άλλους τύπους πνευμονίας, με τους περισσότερους πάσχοντες να μη χρειάζονται καν νοσηλεία. Τα συμπτώματά της είναι ανάλογα εκείνων ενός άσχημου κρυολογήματος και περιλαμβάνει βήχα, πόνο στο στήθος, πονόλαιμο και πονοκέφαλο.

To 2018 o σερ Έλτον Τζον ανακοίνωσε πως θα σταματούσε τις περιοδείες ώστε να αφιερωθεί στην οικογένειά του. Ωστόσο, γνωστοποίησε πως το «αντίο» στους θαυμαστές του θα περιελάμβανε μια σειρά 300 συναυλιών σε διάστημα τριών χρόνων.

protothema