ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδέλφια θα διακινούσαν τέσσερα κιλά χασίς στην Φθιώτιδα

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι, αλλά και στην κατοχή του 38χρονου, βρέθηκαν 52 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά τρία κιλά και 983,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Την κατάλληλη στιγμή έγινε από τους αστυνομικούς του τμήματος Λοκρών η αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι δυο αδελφών ηλικίας 42 και 38 χρόνων στην περιοχή της Αταλάντης, καθώς ήταν έτοιμοι να διαθέσουν προς πώληση τέσσερα κιλά χασίς σε χρήστες της Φθιώτιδας.

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι, αλλά και στην κατοχή του 38χρονου, βρέθηκαν 52 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά τρία κιλά και 983,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης! Επιπλέον, κατασχέθηκαν τμήματα αποξηραμένου δενδρυλλίου κάνναβης, δυο συσκευασίες με σπόρους κάνναβης, δυο κυνηγετικά όπλα χωρίς άδεια κατοχής και μια. Τα αδέλφια παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενα για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας.

Στοχευμένη έρευνα στην κατοικία ενός 20χρονου Έλληνα έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στη Ρόδο, μετά από πληροφορίες ότι «έσπρωχνε» ποσότητες χασίς. Πράγματι, στο σπίτι βρέθηκε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 430,5 γραμμαρίων που κατασχέθηκε και ο νεαρός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.