ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αθερίδης: Ο αλκοολισμός, ο Σεργιανόπουλος και η απόφαση για τους ΑΑ

Συγκλονιστικός ο Θοδωρής Αθερίδης, μιλάει για το πρόβλημα που είχε περάσει με τον αλκοολισμό αλλά και για τη φιλία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Αποκαλύπτει πώς ξεκίνησε να πίνει από πολύ μικρός ενώ δηλώνει ότι χρωστάει μεγάλο μέρος της απεξάρτησής του στην πρώην γυναίκα του.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης το βράδυ της Παρασκευής (23/10), όπου μίλησε για τις μεγάλες του επιτυχίες, για το πρόβλημα με τον αλκοολισμό, αλλά και για τον κορονοϊό.

Ο γνωστός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα έκανε μια ανάρτηση για τη μάσκα που προκάλεσε αντιδράσεις, δήλωσε χωρίς δεύτερη σκέψη πως θα κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού όταν βγει.

Ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε στο πρόβλημα που είχε περάσει με τον αλκοολισμό και στο πώς κατάφερε να απεξαρτηθεί, αλλά και για τη φιλία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως είχε προτείνει στον αγαπημένο ηθοποιό να επισκεφθεί την ομάδα Ανώνυμων Αλκοολικών, αλλά δεν ήθελε.

«Πρόλαβα την εποχή στην τηλεόραση που και με μισά χρήματα από αυτά που μου προσέφεραν, θα ήμουν ικανοποιημένος», αποκάλυψε ο Θοδωρής Αθερίδης, μιλώντας για τις εποχές που τα κανάλια έδιναν μέχρι και 10.000 το επεισόδιο. Μίλησε, επίσης, για τη διάσημη τηλεοπτική σειρά «Σ’ Αγαπώ, Μ’ Αγαπάς».

ieidiseis.gr