ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ανταπόκριση της Ζέττας Μακρή γι απολυμαντικά και καθαριστικά για τα Κ.Υ. Βόλου και Νέας Ιωνίας

Στη διάθεση των γιατρών και νοσηλευτών βρίσκεται η Ζέττα Μακρή, που ανταποκρίθηκε στην έκκληση του διευθυντή του τμήματος επειγόντων περιστατικών γιατρού Ηλία Καραμέτου, για προμήθεια υλικού ή εξοπλισμού στις υγειονομικές μονάδες της πόλης  μας.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή της:

Διάβασα, την μέσω των κοινωνικών δικτύων αλλά του τοπικού τύπου έκκληση του διευθυντού του τμήματος επειγόντων περιστατικών γιατρού Ηλία Καραμέτου, για προμήθεια υλικού ή εξοπλισμού στις υγειονομικές μονάδες της πόλης  μας, που σηκώνουν το βάρος της προστασίας της δημόσιας υγείας.

Γι αυτό μερίμνησα για την προμήθεια απολυμαντικών και καθαριστικών για τα Κέντρα Υγείας Βόλου και Ν. Ιωνίας. Επικοινώνησα σχετικά με τον υπεύθυνο συντονιστή λειτουργίας των Κέντρων Υγείας Βόλου και Ν. Ιωνίας και τον ενημέρωσα ότι, εάν συμφωνεί,  από σήμερα,20  Μαρτίου, τα απαραίτητα υλικά είναι στην διάθεσή του και θα παραδοθούν όπου εκείνος ορίσει.

Για το ίδιο θέμα ενημέρωσα και το Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων.

Εννοείται ότι είμαι, πάντοτε και στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, στην διάθεση των γιατρών και νοσηλευτών, αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσφορά τους και το τιτάνιο έργο τους.