ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαντήσεις για τον θάνατο του Youtuber Αντρέα Ρίγκο αναζητά η οικογένεια

Απαντήσεις για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της 23ης Φεβρουαρίου στο Αιγάλεω, κατά το οποίο έχασε την ζωή του ο γνωστός Youtuber Αντρέα Ρίγκο και ένας ακόμα νεαρός αναζητούν οι συγγενείς των θυμάτων.

Μιλώντας στο Star, ο αδελφός του 31χρονου Youtuber είπε: «Ψάχνουμε απαντήσεις για το πως έγινε η μετωπική. Ακριβώς πως, δεν το έχουμε μάθει ακόμα. Περιμένουμε και την τροχαία. Ακόμα βασανιζόμαστε για το τί ακριβώς έγινε. Ακόμα περιμένουμε οτι θα ανοίξει η πόρτα και θα μπει μέσα ή θα τον δούμε να περνάει από την μηχανή».

Μάλιστα στα σενάρια για κόντρες, απάντησε: «Ποτέ δεν έβαζε κόντρες ο Αντρές. Δεν τις ήθελε, δεν του άρεσε αυτό. Ήθελε να κάνει τα δικά του. Πάντα με ασφάλεια, με συνοδεία και χωρίς να βάλει σε κίνδυνο κανέναν».

Θα ορίσουν πραγματογνώμονα
Όπως αναφέρει o τηλεοπτικό σταθμός, η οικογένεια του Αντρέα Ρίγκο θα ορίσει πραγματογνώμονα, καθώς από το περιστατικό δεν υπάρχουν στοιχεία. Ούτε βίντεο από κάμερες, ούτε μάρτυρες. Ο Αντώνης Σακαρούδης που είναι ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια του 31χρονου δήλωσε: «Ο Αντρέας ήταν ένας πάρα πολύ ικανός οδηγός. Πάντα φορούσε κράνος. Είναι αδιανόητο ένας τόσο ικανός να κάνει μετωπική, όπως ισχυρίζονται, με κόντρες… Κάτι που η οικογένεια και εγώ αποκλείουμε».

Πηγή: iefimerida.gr