ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Αποκαταστάθηκε η αδικία με τον ΕΝΦΙΑ στον οικισμό δημοσίων υπαλλήλων Αγ. Στεφάνου

Αποκαταστάθηκε η αδικία με τον ΕΝΦΙΑ στον οικισμό δημοσίων υπαλλήλων Αγ. Στεφάνου, που είχε ως αποτέλεσμα οι κάτοικοι να πληρώνουν δέκα φορές περισσότερο!

Ο πρόεδρος του οικοδομικού Συνεταιρισμού, Γιώργος Μουλάς, εξέδωσε ευχαριστήριο, στο οποίο ευχαριστεί την ηγεσία του Υπ. Οικονομικών, τους βουλευτές Χρήστο Μπουκώρο και Ζέττα Μακρή, καθώς και τον γ.γ. Οικονομικής Πολιτικής, Χρήστο Τριαντόπουλο, για τη συμβολή τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ευχαριστούμε την σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών της Κυβέρνησης, τους βουλευτές κκ Ζέττα Μακρή και Χρήστο Μπουκώρο, όπως και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χρήστο Τριαντόπουλο για την επίλυση του προβλήματος του λανθασμένου ΣΑΟ (Συντελεστή Αξιοποίησης Οικοπέδου) του Εμπορικού και Ψυχαγωγικού Χώρου του οικισμού Δημοσίων Υπαλλήλων – Αγίου Στεφάνου, που είχε σαν αποτέλεσμα τον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ δέκα φορές περισσότερο!

Με την εύλογη αυτή διόρθωση μπαίνει τέλος σε μία άδικη ταλαιπωρία ετών, με διαρκείς ενέργειες, δικαστήρια και αδυναμία αξιοποίησης του εν λόγω χώρου προς όφελος του οικισμού.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο γόνιμο πολιτικό έργο τους.