ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αποχαιρέτα τον τον περιφερειακό που χάνεις…

Τι είδους κόντρες έχει ο περιφερειάρχης με τον υπουργό Υποδομών και τον «άδειασε» πανηγυρικά ο δεύτερος σήμερα στη Βουλή, δεν ξέρουμε, πάντως, μόνο κομψός δεν ήταν ο τρόπος του Κώστα Αχ. (βαχ) Καραμανλή προς τον Κώστα Αγοραστό.

«Παίρνουμε τα έργα υποδομών στην αρμοδιότητά μας για να γίνουν επιτέλους», είπε ο Υπουργός και η Μαγνησία γέλασε… γιατί η Μαγνησία ξέρει…

Ξέρει τον περιφερειακό που έχει μείνει μισός και ανέσωτος τόσα χρόνια και κανείς στο υπουργείο δεν ενδιαφέρεται να τον προχωρήσει.

Ξέρει την παράκαμψη Λεχωνίων που κάθεται στα χαρτιά και μας κλείνει το μάτι περιπαικτικά, γιατί ποτέ δεν ασχολήθηκε κάποιο υπουργείο να ξεδιαλύνει το τοπίο.

Ξέρει τις υποδομές που καταστρέφονται τόσα χρόνια στο Πήλιο και όχι μόνο και τρέχουν περιφέρεια και δήμοι να τις αποκαταστήσουν.

Ο Αγοραστός ούτε τέλειος είναι, ούτε «σωτήρας». Και λάθη κάνει και κριτική του γίνεται διαρκώς για πολλά θέματα. Σίγουρα, όμως, ξέρει από κοντά όλα τα προβλήματα και εν πάση περιπτώσει έχει δοκιμαστεί.

Το Υπουργείο, επίσης, έχει δοκιμαστεί και οι βαθμοί του ήταν κάτω από τη βάση, αφού η δυσκαμψία του δημοσίου είναι παροιμιώδης.

Πιστεύει κανείς πως οι υποδομές που καταστράφηκαν από τον Ιανό θα αποκατασταθούν γρήγορα τώρα που θα τις αναλάβει το Υπουργείο;

Πιστεύει κάποιος πως μετά από αυτή την εξέλιξη υπάρχει έστω η ελάχιστη περίπτωση να δούμε ολοκληρωμένο περιφερειακό στον Βόλο;

Αχ σας παρακαλούμε, διαψεύστε μας εκεί στα Υπουργεία, για μία και μοναδική φορά στη ζωή σας!

ΚΑΤ. ΛΑΜ.