ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αυτονόητη στήριξη

Την αυτονόητη ανάγκη για καθολική στήριξη στον Ηλία Ξηρακιά και την Επιτροπή Παραλαβής του έργου της ΕΡΓΗΛ, οι οποίοι διώκονται από την εταιρεία για τον τρόπο που λειτούργησαν, τονίζει με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο τ. Δήμαρχος, Πάνος Σκοτινιώτης.

Στην ανάρτησή του, ο κ. Σκοτινιώτης, αναφέρει τα εξής:

“Ο Ηλίας Ξηρακιάς και τα υπηρεσιακά μέλη της Επιτροπής Παραλαβής του έργου της ΕΡΓΗΛ, καθώς και άλλα υπηρεσιακά στελέχη της ΔΕΥΑΜΒ, κυνηγιούνται ποινικά από την ΕΡΓΗΛ γιατί έκαναν το καθήκον τους το 2013, αποκάλυψαν το σκάνδαλο και ενήργησαν τα νόμιμα για την υπεράσπιση του συμφέροντος της Επιχείρησης. Η καθολική αλληλεγγύη (πρέπει να) είναι αυτονόητη.”

Αυτονόητη η καθολική στήριξη, όπως εξίσου αυτονόητη και η ανάγκη για καθολική συμπόρευση όλων των πολιτικών παραγόντων της πόλης, για την αντιμετώπιση ενός τόσο σοβαρού προβλήματος.

Βέβαια για να φτάσουμε στο σημείο να συζητάμε για καθολικές αποφάσεις θα πρέπει να υπάρξει μια σημαντική στροφή στη στάση της Δημοτικής Αρχής, η οποία -με την μέχρι τώρα στάση της- δεν μας δίνει το δικαίωμα να μιλάμε για συγκλίσεις!

Α.Γ.