ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιάννης Πάριος: Δεν ξέρω αν αξίζω δρόμο με το όνομα μου

Ο Γιάννης Πάριος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στο πως ένιωσε όταν του ανακοινώθηκε ότι στην Πάρο ο κεντρικό δρόμος στην παραλία θα πάρει το όνομά του.

Ο Γιάννης Πάριος μίλησε στην ΕΡΤ και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την τη ζωή του αλλά και την πορεία του στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο πως ένιωσε όταν του ανακοινώθηκε ότι στην Πάρο ο κεντρικό δρόμος στην παραλία θα πάρει το όνομά του.

«Η μάνα μου έτρεχε από ντροπή όταν της έλεγαν ότι εσείς δεν έχετε γιο τον Πάριο; Απαντούσε ότι τον λένε Βαρθακούρη. Ο γιος μου ο Χάρης μου έχει πει κάτι ωραίο. Αφού δεν καταδέχτηκες να τιμήσεις το όνομα του παππού, έγινα εγώ Βαρθακούρης», είπε χαρακτηριστικά.

«Όλη αυτή παραλία στην Πάρο με ταμπέλες, λέγεται οδός Γιάννη Πάριου. Όταν μου το ανακοίνωσαν, όλοι είπαν ναι. Κάτω από το Γιάννης Πάριος, επειδή είχα την αίσθηση ότι εκεί περπατούσαν ο πατέρας μου με την μητέρα μου αγκαζέ, ζήτησα κι έβαλαν και το Βαρθακούρης. Ο γιος μου ο Μιχαήλ με ρώτησε πως νιώθεις και του είπα ντρέπομαι κι ότι δεν ξέρω αν το αξίζω αυτό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

ieidiseis.gr