ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γρηγόρης Πετράκος: Αμφισβητεί τον κορονοϊό και το lockdown

Ο Γρηγόρης Πετράκος με βίντεο στο Facebook αμφισβητεί το δεύτερο κύμα κορονοϊού και το lockdown που επιβάλλεται σε πόλεις της Ελλάδας αλλά και στην Ευρώπη.

Ο Γρηγόρης Πετράκος ανήρτησε βίντεο στο Facebook, στο οποίο αμφισβητεί την επικινδυνότητα του κορονοϊού και την χρησιμότητα του lockdown.

Ο γνωστός τραγουδιστής σε ένα βίντεο 25 λεπτών λέει πως παρουσιάζει μια έρευνα βασισμένη στα στοιχεία του ΕΟΔΥ και αναλύει γιατί αμφισβητεί την πανδημία.

Ο ίδιος αναφέρει πως «φέτος, χρονιά της πανδημίας, είχαμε λιγότερους θανάτους συγκρτικά με το ίδιο διάστημα την περσινή χρονιά» και ότι «αν στην Ελλάδα δεν μας είχαν πληροφορήσει για την ύπαρξη πανδημίας δεν θα είχαμε καταλάβει τίποτα».

Παράλληλα, υποστηρίζει πως «δεν υπήρξε ποτέ δεύτερο κύμα της πανδημίας, αλλά αύξηση των κρουσμάτων λόγω της αύξησης των τεστ» και ότι «τα κρούσματα και ο αριθμός τους δεν παίζουν κανένα ρόλο σε αυτή τη φάση της επιδημίας. Μας ανακοινώνονται καθημερινά μόνο για να μας τρομάζουν και να μας κρατάνε σε ένα καθεστώς φόβου».

«Κάπου παρασυρθήκαμε και ο τρόπος ζωής μας αυτή τη στιγμή δείχνει να μην έχει κανένα νόημα. Το να μην κολλήσεις κορονοϊό δεν μπορεί να είναι επαρκής λόγος ύπαρξης. Δεν μπορεί μια ολόκληρη ανθρωπότητα να σταματήσει να ζει από το φόβο μην πεθάνει. Μας μεταχειρίζονται σαν μπαταρίες που το μόνο που μετράει είναι ο χρόνος ζωής τους», συμπληρώνει στη συνέχεια.

ieidiseis.gr