ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Δράση κατά της καύσης σκουπιδιών στις 29 Μαΐου στον Βόλο

Το Σάββατο στις 29 Μαΐου η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου θα συμμετάσχει και καλεί την τοπική κοινωνία να στηρίξει και να συμμετάσχει στην πανελλαδική μέρα δράσης ενάντια στην καύση σκουπιδιών και στο εργοστάσιο SRF, στις 12 το μεσημέρι  στο Δημαρχείο Βόλου, που διοργανώνεται στον Βόλο από τοπικές ομάδες.

H Επιτροπή συμμετέχει με άλλες 10 τουλάχιστον πόλεις και 18 τουλάχιστον ομάδες στο 7 for earth project, μια πρωτοβουλία του 7 for Earth Γιαννιτσών, που θα γίνει από τις 1-6 Ιουνίου και προγραμματίζει δράσεις για το περιβάλλον και την ανάδειξη περιβαλλοντικών ζητημάτων. Εκπροσωπώντας τον Βόλο, η Επιτροπή θα αναδείξει και θα επικεντρωθεί στην καύση σκουπιδιών και στις ενέργειες που μπορούν να την αποτρέψουν. Θα ανακοινωθεί σύντομα το πρόγραμμα και θα γίνει κάλεσμα για συμμετοχή των πολιτών στις δράσεις. Όποιος πολίτης επιθυμεί να συμμετέχει στην οργάνωση μπορεί να δηλώσει στέλνοντας στο [email protected] ή στη σελίδα @epitropiAgona Volou. Οι δράσεις θα ανεβαίνουν και στη σελίδα του 7forearth:  https://bit.ly/2Qf63F1

Τέλος, η συμμετοχή μας στις παραπάνω δράσεις, όπως και το ζήτημα της προσφυγής και πώς θα διατεθούν τα χρήματα από το crowd funding θα συζητηθούν στην Ανοιχτή Συνέλευση την Τετάρτη 19 Μάη.