ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δυστυχώς δεν είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας…

Δεν θα κουραστούμε να το λέμε, μέχρι να το ακούσουν σοβαρά αυτοί που πρέπει να το ακούσουν: κάντε προσλήψεις στα Νοσοκομεία!

Η κατάσταση στο «Αχιλλοπούλειο» είναι δύσκολη και οι γιατροί καθημερινά το δείχνουν, χωρίς, πλέον, να μπορούν να κρύψουν την εξάντλησή τους.

Χαρακτηριστική η σημερινή ανάρτηση του γιατρού Παύλου Μαλινδρέτου: Ποιος θα το έλεγε ότι θα ζούσαμε σαν σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Μόνο που δεν είναι ταινία. Σας παρακαλώ κάντε μία προσευχή και για εμάς.Σας παρακαλούμε προσέχετε όλοι, φοράτε μάσκες, αποφύγετε το συγχρωτισμό, να συμβουλεύεστε τους οικογενειακούς σας ιατρούς. Να είστε όλοι καλά.

«Αν όλα πάνε καλά, θα κάνω 13 εφημερίες μέχρι το τέλος του μήνα» έλεγε γιατρός του Νοσοκομείου στη στήλη, προσπαθώντας να φανεί αισιόδοξος ότι κάτι θα γίνει και η κατάσταση θα αλλάξει. Δεν θέλουμε να μάθουμε τι θα γίνει «αν όλα δεν πάνε καλά»…

Από την άλλη το Υπουργείο Υγείας, χαρωπά τα δυο χεράκια του χτυπά και κάνει ανακοινώσεις, υποτίθεται σοβαρές, για να πείσει πως και το ίδιο παίρνει σοβαρά τον ρόλο του: να γυρίσουν οι συνταξιούχοι γιατροί, λέει από τη μία, να φέρουμε γιατρούς από άλλες δομές, λέει από την άλλη, θα έρθουν εθελοντές…

Έστω και την ύστατη στιγμή, δείξτε λίγη ντροπή εκεί στο Υπουργείο και κάντε τη δουλειά σας…

ΚΑΤ. ΛΑΜ.