ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκάλη: Ραγίζει καρδιές η θεία του 25χρονου – Γιος εφοπλιστή προκάλεσε το δυστύχημα

Γιος πασίγνωστου Έλληνα εφοπλιστή, 19 ετών, παραβίασε ένα στοπ οδηγώντας το θηριώδες, πολυτελέστατο όχημά του και έπεσε με ταχύτητα πάνω στον άτυχο 25χρονο άνδρα, ο οποίος οδηγούσε μηχανάκι, στην Εκάλη.

Ήταν 18:30 το απόγευμα της 17ης Δεκεμβρίου όταν ο 25χρονος, φορώντας κράνος, επέστρεφε από την δουλειά του, στο σπίτι του στην Κηφισιά, μέσω της Θησέως. Τότε συνέβη το δυστύχημα στην Εκάλη.

Ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου που επέστρεφε από το γυμναστήριο, φέρεται να βγήκε από το στενό της οδού Πασχαλιάς στον κεντρικό δρόμο. Παραβίασε το «STOP» στο στενό αλλά και τη διπλή διαχωριστική γραμμή στη Θησέως και έστριψε αριστερά με κατεύθυνση τον Διόνυσο, οπότε και παρέσυρε το μηχανάκι με τον 25χρονο, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, ο 19χρονος φοιτητής, γιος του εφοπλιστή, αμέσως μετά το τροχαίο σταμάτησε και κάλεσε την Τροχαία. Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ελήφθη αίμα από τον οδηγό, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή ουσίες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε με χειροπέδες στο αυτόφωρο.

Κάμερα «κλειδί» στην Εκάλη
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του άτυχου 25χρονου, κάμερα σε ταξί που ακολουθούσε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή, έχει καταγράψει καρέ – καρέ το τροχαίο.

Την ίδια ώρα, οι άνδρες της Τροχαίας ελέγχουν και το υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος από τις βίλες της περιοχής και πλέον η οικογένεια του 25χρονου αναμένει την ολοκλήρωση της δικογραφίας, προκειμένου να προχωρήσει στα προβλεπόμενα.

Συγκλονίζει η θεία του θύματος για το δυστύχημα στην Εκάλη
Μια θεία του άτυχου 25χρονου, δήλωσε: «Κατέβαινε τη Θησέως και βγήκε από το στοπ στην οδό Πασχαλιάς ένα τζιπ θεόρατο, χωρίς να σταματήσει στο στοπ κι έκανε αναστροφή αριστερά που απαγορευόταν στο δρόμο. Το παιδί φορούσε κράνος. Ήταν πολύ καλός και πολύ προσεκτικός οδηγός. Πήγαμε στο ΚΑΤ και το μόνο που καταφέραμε να κάνουμε είναι να του κλείσουμε τα μάτια. Κάθε βράδυ βλέπουν στον ύπνο τους το παιδί να τους λέει “δεν έφταιγα μάνα, δεν έφταιγα”».

Πηγή: Live News