ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με καυστικό υγρό: Εξιτήριο πήρε η έγκυος, πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές μέχρι αυτή την ώρα για την επίθεση σε βάρος εγκύου με καυστικό υγρό στην Κυψέλη
Ολες τις λεπτομέρειες σχετικά με την επίθεση που υπέστη πριν από μερικές ημέρες η 25χρονη έγκυος στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη μελετούν οι Αρχές, προκειμένου να εξιχνιάσουν την εγκληματική δράση. Στοιχεία που ήρθαν την Τετάρτη στο φως της δημοσιότητας αποκάλυψαν πως ο δράστης για να κλείσει το στόμα της κοπέλας, της επιτέθηκε με πανί που ήταν εμποτισμένο με χλωρίνη. Η άτυχη έγκυος στο μεταξύ πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό.

Προβληματισμό ωστόσο φαίνεται πως προκαλεί στις Αρχές το γεγονός ότι η νεαρή βρισκόταν μόνη της σε μια τόσο ερημική περιοχή και μάλιστα την ώρα που ίσχυε η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Η αστυνομία αναζητά τον κύκλο επαφών της κοπέλας, ώστε να καταλήξει σε συμπεράσματα για το ποιος θα μπορούσε να προβεί σε μια τέτοια αποτρόπαια πράξη.

Ο άγνωστος άνδρας, σύμφωνα με την καταγγελία της 25χρονης, την προσέγγισε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κυψέλη με αυτοκίνητο, κατέβηκε, την έριξε στο έδαφος και της κάλυψε το πρόσωπο με πανί. Αμέσως μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό εξαφανίστηκε.

«Δεν γνωρίζω ποιος ήταν», είχε πει αρχικά η νεαρή κοπέλα σε κατάσταση σοκ στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο της επίθεσης τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η 25χρονη περπατούσε επί της οδού Ηπείρου στο ύψος της Αγίας Κυριακής, στα Τουρκοβούνια. Λίγο πριν από τις 00:30, ένα αυτοκίνητο άρχισε να την πλησιάζει.

Η νεαρή, που διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, νοσηλευόταν από την Κυριακή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με ελαφρά εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού γύρω από το στόμα της. Ο πλαστικός χειρουργός που την εξέτασε έκρινε ότι δεν χρήζουν επέμβασης και μπορούν να επουλωθούν με αγωγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο και χρειάστηκε η συνδρομή ψυχολόγου. Οι γείτονες της νεαρής κοπέλας που συζεί εδώ και περίπου δύο χρόνια με το σύντροφό της στην Κυψέλη κάνουν λόγο για ένα ήσυχο ζευγάρι.

Ο δράστης αμέσως μετά την επίθεση επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε από την περιοχή. Πρόκειται για μια σχετικά απόμερη περιοχή στα σύνορα Κυψέλης-Γαλατσίου.

ethnos.gr