ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιάλτης για ηλικιωμένη! Την βασάνιζαν πάνω από δυο ώρες για να την ληστέψουν

Ένα πρωτοφανές περιστατικό ληστείας συνέβη στα Ανώγεια Μυλοποτάμου, που έχει προκαλέσει θυμό και οργή στην τοπική κοινωνία.

Η ληστεία έγινε σε βάρος μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία δέχθηκε επίθεση στο βράδυ της Κυριακής μέσα στο σπίτι της στα Ανώγεια από δυο κουκουλοφόρους άνδρες.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης, οι δυο άνδρες βασάνισαν την άτυχη ηλικιωμένη για πάνω από δύο ώρες, με στόχο να της αποσπάσουν χρήματα και τιμαλφή.

Με την απειλή μαχαιριού, και έχοντας δέσει την ηλικιωμένη στον αργαλειό που διατηρεί στο σπίτι της, λεηλάτησαν το σπίτι, έσπασαν τα γυαλιά οράσεώς της και την μάσκα οξυγόνου που χρησιμοποιεί για πρόβλημα υγείας που έχει.

Όπως κατέθεσε στην αστυνομία η ηλικιωμένη, οι δύο άνδρες πρέπει να είναι απ’ την ευρύτερη περιοχή, μιας και μιλούσαν ελληνικά με τοπική ντοπιολαλιά. Ο κ. Κεφαλογιάννης ζητάει από την αστυνομία να εντείνει τις όποιες προσπάθειές της για τον εντοπισμό των δραστών και παράλληλα να ενταθούν οι περιπολίες πεζών αστυνομικών ή περιπολικών στα Ανώγεια.

Πηγή: newsit.gr