ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταγγελία Πολάκη: Εντατικολόγος του “Ευαγγελισμού” υπεξαιρεί την “6η δόση” και εμβολιάζει “εκλεκτούς”…

Πολιτικό ζήτημα εγείρει με καταγγελία – ερώτημα προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», Αναστάσιο Γρηγορόπουλο, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλος Πολάκης.
Όπως αναφέρει σε δημόσια αναρτησή του “γνωστή εντατικολόγος του Ευαγγελισμού, που υμνεί τον Μητσοτάκη (που βγαίνει και στα κανάλια για να ευλογεί το Μωϋσή), μαζεύει την έκτη δόση από τα φιαλίδια του εμβολίου κατά του κορονοϊού και την χρησιμοποιεί κατά την επιθυμία της”. Αναρωτιέται μάλιστα ο Παύλος Πολάκης αν την κάνει σε «μεγαλόσχημους».

Ερωτά επίσης, αν σταμάτησε ο εμβολιασμός από τη στιγμή που διέρρευσε το γεγονός και αν πήγε η Πολιτική Προστασία για να ελέγξει τα ΑΜΚΑ όσων εμβολιάστηκαν ενώ αναρωτιέται … εάν θα κινηθεί πειθαρχική διαδικασία εναντίον όσων εμπλέκονται.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ!!!

– ΑΛΗΘΕΥΕΙ η πληροφορία ότι από την πρώτη ημέρα του εμβολιασμού στο νοσοκομείο σας την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ που περιέχει κάθε φιαλίδιο τη «μαζεύει» παίρνοντας τα μπουκαλάκια γνωστή εντατικολόγος Γιατρος του νοσοκομείου σας (που βγαίνει και στα κανάλια για να ευλογεί το Μωϋσή) και τη χρησιμοποιεί μετά κατά το δοκούν;;;;;;;(σε διάφορους μεγαλόσχημους….)

– ΑΛΗΘΕΥΕΙ πως χθες που διέρρευσε το γεγονός σταμάτησε ο εμβολιασμός και ήρθε η Πολιτική προστασία για να ελέγξει τα ΑΜΚΑ αυτών που εμβολιάστηκαν;;;

– Θα μας πείτε ποιοι εμβολιάστηκαν από αυτή την 6η δόση;;;

– ΘΑ ΚΙΝΗΣΕΤΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕΤΕ;;;

Και στον εμβολιασμό θα συμπεριφέρεστε σαν ΕΡΕ του 50;;; Οι δικοί μας από δω και οι άλλοι όποτε μπορέσουμε.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΕ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΕ.ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ,ΒΡΗΚΕ ΜΙΜΗΤΕΣ!!!!

Οι υπουργοί θα ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ;;;;;

ΥΓ. Ειδα πως ήρθε το χαρτί που λέει πως κάθε φιαλίδιο ΔΙΝΕΙ ΕΞΙ ΔΟΣΕΙΣ και όχι πέντε !!

libre.gr