ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«..κι όμως ανθίζει…»: Ολοκληρώνεται η ομαδική έκθεση στο Χώρο Τέχνης δ

Έως την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 θα λειτουργεί στο Χώρο Τέχνης δ. στο Βόλο (Χατζηαργύρη 4 με Ιάσονος) η ομαδική έκθεση ζωγραφικής με τη συμμετοχή 16 καλλιτεχνών και τίτλο «…Κι όμως ανθίζει….». Πρόκειται για τους ζωγράφους : Αριστομένη Αγγελόπουλο, Τάσο Αριδά, Ευρυδίκη Αρκουδογιάννη, Αστέρη Γκέκα, Παλαιολόγο Θεολόγου, Κατερίνα Κασσαβέτη, Μελίτα Κοντογιάννη, Θανάση Λάλα, Μιχάλη Μανουσάκη, Βούλα Πριοβόλου, Κατερίνα Σαμαρά, Ελευθερία Στόικου, Ιωάννα Τερλίδου, Απόστολο Φλέγγα, Στέφανο Χανδέλη, Αλέξανδρο Ψυχούλη.

Η έκθεση, που λειτούργησε με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας λόγω της πανδημίας, έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης και επισκεψιμότητας δίνοντας την ευκαιρία για τη διοργάνωση μελλοντικά και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν ατομικών παρουσιάσεων για αρκετούς από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν.

Η έκθεση με τίτλο «…κι όμως ανθίζει…»έως την ολοκλήρωσή της λειτουργεί 11:00 με 14:00 και 18:00 με 21:00 Σημειώνεται ότι ο προγραμματισμός και η διοργάνωση της επόμενης έκθεσης θα εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας και τα μέτρα που θα ισχύσουν ενώ από την διεύθυνση του Χώρου Τέχνης δ. απευθύνονται ευχαριστίες για τη θερμή υποστήριξη καθώς και η διαβεβαίωση για συνέχιση ανάλογων παρουσιάσεων.