ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πρώτο κρούσμα σε σχολείο της Γλυφάδας

Κρούσμα εντοπίστηκε σε σχολείο της Γλυφάδας, με αποτέλεσμα ο Δήμος να λάβει έκτακτα μέτρα για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού.

Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε σε σχολείο της Γλυφάδας και συγκεκριμένα αφορά εκπαιδευτικό στο 9ο Δημοτικό Σχολείο.

Ο ίδιος διαγνώστηκε σήμερα ότι νοσεί, ενώ ο Δήμος προχωράει αμέσως σε απολύμανση του σχολείου, η οποία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ εφαρμόζεται από την διεύθυνση του σχολείου το προβλεπόμενο πρωτόκολλο για την προστασία.

Επίσης, με απόφαση των αρμοδίων αρχών, από την Παρασκευή (18/9) και ι για τις επόμενες 14 ημέρες το τμήμα που διδάσκει η εκπαιδευτικός που βρέθηκε θετική στον ιό, δεν θα λειτουργήσει και θα μείνει κλειστό.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, έγραψε στο Twitter το εξής:

«Εκπαιδευτικός στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδα διαγνώστηκε σήμερα με κορονοϊό. Προχωράμε αμέσως σε απολύμανση του σχολείου (θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ) και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ εφαρμόζεται από την διεύθυνση του σχολείου το προβλεπόμενο πρωτόκολλο για την προστασία»

ieidiseis.gr