ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Η οικιακή βοηθός αθωώθηκε πανηγυρικά

Τέλος στη δικαστική περιπέτεια μίας 61χρονης σήμερα, οικιακής βοηθού έβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας με αθωωτική απόφασή του.

Η οικιακή βοηθός είχε παραπεμφθεί ως κατηγορούμενη για κλοπή ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, καθώς από το σπίτι της ηλικιωμένης που είχε αναλάβει την φροντίδα της κλάπηκαν το χρηματικό ποσό των 4.600 ευρώ, αλλά και κοσμήματα συνολικής αξίας περίπου 30.000 ευρώ.

Συγγενικό πρόσωπο της ηλικιωμένης καταγγέλλοντας την κλοπή στην αστυνομία υπέβαλε μήνυση, με αποτέλεσμα να ασκηθεί δίωξη εναντίον της οικιακής βοηθού.

Στην ακροαματική διαδικασία προχθές, μετά τις καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας και υπεράσπισης, η 61χρονη παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η ίδια, αντί να εκπροσωπηθεί επέλεξε να παραστεί και απολογούμενη, σε κατάσταση έντονης συναισθηματικής φόρτισης αρνήθηκε την κατηγορία, και σημειώνοντας ότι τόσα χρόνια στη δουλειά της δεν ακούστηκε τίποτα σε βάρος της. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας την κήρυξε τελικά αθώα, βάζοντας έτσι τέλος στη δικαστική της περιπέτεια.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία