ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΛΑΡΚΟ : Δυναμική απάντηση εργαζομένων

«Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ», το μήνυμα που στέλνουν οι εργαζόμενοι και απαιτούν να μη σταματήσει η λειτουργία της επιχείρησης ούτε για ένα λεπτό της ώρας
Στα σχέδια της κυβέρνησης να διαλύσουν τη ΛΑΡΚΟ και την περιοχή απαντούν με 24ωρη απεργία και συγκέντρωση έξω από το εργοστάσιο της Λάρυμνας τα Σωματεία Εργαζομένων της επιχείρησης

Με τον απεργιακό τους αγώνα δίνουν μία ακόμα απάντηση στο διαλυτικό σχέδιο της κυβέρνησης, που τεμαχίζει τη ΛΑΡΚΟ και δίνει βορά στα δόντια μονοπωλιακών ομίλων τα φιλέτα της, πετώντας στο δρόμο 1.200 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, διαλύοντας τις τοπικές κοινωνίες.

Απορρίπτουν το «πακέτο-δόλωμα» που τάζει η κυβέρνηση για να τους ξεγελάσει και να περάσουν αδιαμαρτύρητα οι απολύσεις.

Απαντούν μαχητικά στις συκοφαντίες και τον πόλεμο που δέχονται από τα διάφορα «παπαγαλάκια» και την κυβέρνηση. Συνεχίζουν τον δίκαιο αγώνα για τη διασφάλιση της εργασίας τους, τη συνέχιση της ενιαίας λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ, το σταμάτημα της εκποίησής της.

«Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ», το μήνυμα που στέλνουν και απαιτούν να μη σταματήσει η λειτουργία της ΛΑΡΚΟ ούτε για ένα λεπτό της ώρας. Να εξασφαλιστεί η ενιαία παραγωγική διαδικασία εργοστασίου και μεταλλείων, να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας.

avgi.gr