ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέγαρο Μαξίμου σε Τσίπρα: Πρωτοφανής επίθεση χυδαιότητας

Σκληρή απάντηση στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα δίνει το γραφείο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Κατηγορούν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει πρωτοστατήσει σε μια πρωτοφανή καμπάνια χυδαιότητας και μάλιστα «άλλοτε φανερά κι άλλοτε κρυπτόμενοι πίσω από τη στρατιά των troll τους στο Διαδίκτυο έφθασαν στο έσχατο σημείο λασπολογίας μιλώντας ακόμη και για #ΝΔ_παιδεραστές».

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, προσπαθούν να μετατρέψουν ένα μείζον θέμα για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τα ΜΜΕ, τους εργασιακούς χώρους, όπως είναι το ελληνικό #metoo και οι υποθέσεις παιδεραστίας, που αφορούν και την περίοδο διακυβέρνησης του 2017-2018, σε ελληνικό QΑnon (Θεωρία συνωμοσίας που αναπτύχθηκε στην Αμερική ότι δήθεν ορισμένοι συνωμοτούσαν για να ρίξουν τον Ντόναλντ Τράμπ).

Το Μέγαρο Μαξίμου τονίζει, στην απάντησή του, ότι περιμένει τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί επί της ουσίας για όσα, όντως συγκλονιστικά, αποκαλύπτονται. Ο ίδιος και το κόμμα του έχουν επιδοθεί σε μια πρωτοφανή καμπάνια χυδαιότητας. «Ο πρωθυπουργός, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία για ανοιχτή συζήτηση μπροστά στον ελληνικό λαό, στη Βουλή, καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων ώστε να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να μπει φραγμός σε τέτοιου είδους νοσηρά φαινόμενα», αναφέρει ακόμη το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Πηγή: ethnos.gr