ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜέΡΑ25: «Σκάνδαλο της ώρας» η προμήθεια των self tests

Με μια καυστική ανακοίνωση σχολιάζει το ΜέΡΑ25 το φιάσκο με την εταιρεία Swiss Med που κηρύχθηκε έκπτωτη απ’ τον διαγωνισμό για τα self test και γύρω απ’ την οποία υπάρχουν πολλές σκιές.

«Αν η διαδικασία εμβολιασμού κινούνταν με την ταχύτητα που αυτή η κυβέρνηση παράγει σκάνδαλα, τώρα θα είχαμε εμβολιάσει με δύο δόσεις όλο το ηλιακό σύστημα και μερικούς γειτονικούς γαλαξίες», λέει χαρακτηριστικά το ΜέΡΑ25.

Επίσης αναφέρει ότι στο «σκάνδαλο της ώρας» (έχουμε φύγει προ πολλού από τη φάση του «σκανδάλου της μέρας», όπως λέει), έκπτωτη κηρύχτηκε αιφνιδιαστικά εταιρεία που είχε αναλάβει την προμήθεια 3 εκατ. self tests. Η συγκεκριμένη εταιρεία, προσθέτει, «η οποία είχε συσταθεί μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε στο ιστορικό της μόλις 2 συμβάσεις για την προμήθεια τεστ, με τη μία να αφορά το συγκεκριμένο διαγωνισμό, και μια μόλις μέρα πριν την προγραμματισμένη παράδοση των τεστ πωλήθηκε σε άλλη εταιρεία με άσχετο αντικείμενο και σκοτεινές σχέσεις με κυκλώματα του υποκόσμου!»

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι «φαίνεται λοιπόν, πως η κυβέρνηση σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολή στιγμή εξακολουθεί να κινείται στην καλύτερη περίπτωση με πλήρη προχειρότητα και στη χειρότερη με εγκληματικό και σκανδαλώδη τρόπο».

efsyn.gr