Βολογραφήματα....

Μαμάδες στην αντίσταση

Έτοιμες να τα δώσουν όλα στη μάχη για να μην πέσουν τα παιδιά τους θύματα του κράτους που θα περιορίσει τις ελευθερίες τους, υποχρεώνοντάς τα να φορούν μάσκα, δηλώνουν οι απανταχού μαμάδες.

«Θα έχουν οι μάσκες μικροτσίπ με κουρκουμπίνη», λέει μία και γίνεται αμέσως viral, με αποτέλεσμα όλοι να ψαχνόμαστε τι είναι αυτή η κουρκουμπίνη και αν μπορούμε να την αντικαταστήσουμε με μπακλαβαδακίνη ή ακόμη και μακαρονοκιμαδοκίνη…

«Θα βάζουν μια μεγάλη μπατονέτα στη μύτη του παιδιού και θα την πιέζουν μέχρι να δακρύσουν τα μάτια του» λέει άλλη, ενώ μια τρίτη υποστηρίζει πως θέλουν να πάρουν τα παιδιά – τα Ελληνόπουλα μόνο, γιατί τα άλλα τα «ξένα» είναι ελλιπή σε βιταμίνες και πολυακόρεστα – και να τα πάνε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, να τα κλωνοποιήσουν σε μια εβδομάδα, να επιστρέψουν τα ψεύτικα και από τα original να πάρουν το αρδενοχρώμιο (ό,τι κι αν είναι αυτό…)

Ήδη, έχουν ξεκινήσει σε διάφορες ομάδες στο facebook να καλούν σε συγκεντρώσεις, σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα. Φυσικά ο Βόλος, που έχει ιστορία στα κινήματα, δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, καθώς τις τελευταίες ημέρες καλούνται σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μασκομάχοι γονείς.

Η συγκέντρωση στον Βόλο θα γίνει, αν αληθεύει βέβαια το κάλεσμα, την ερχόμενη Κυριακή, στις 6.30 το απόγευμα, στην πλατεία Ελευθερίας. Αν μάλιστα ανοίξουν τα σχολεία την επομένη, 7 Σεπτεμβρίου, τότε θα έχουμε να δούμε πολλά…

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΝΙΚΟΥ