ΚΟΣΜΟΣ

Μαραντόνα: Απειλές σε αυτούς που έβγαλαν selfie με τη σορό του! “Λένε ότι θα μας σκοτώσουν”

Απειλές δέχονται οι υπάλληλοι του γραφείου τελετών που έβγαλαν selfie με το πτώμα του Ντιέγκο Μαραντόνα, προκαλώντας οργή στην Αργεντινή.

Ο Κλαούντιο Φερνάντεζ, υπάλληλος του γραφείου τελετών «Funeraria Pinier», που ανέλαβε την προετοιμασία της ταφής του Ντιέγκο Μαραντόνα, «πλήρωσε», όπως και ο γιος του, αλλά και ο Ντιέγκο Μολίνα, τις φωτογραφίες που έβγαλαν και δημοσίευσαν, με το πτώμα του Ντιέγκο Μαραντόνα, χάνοντας τη δουλειά τους.

Ο Φερνάντεζ, όπως μεταδίδει το BBC, ζήτησε δημοσίως συγγνώμη μέσω ραδιοφωνικής τοποθέτησης στην Αργεντινή, ενώ ενημέρωσε πως ο ίδιος και ο γιος του δέχονται απειλές καθημερινά με ηπιότερη εξ’ αυτών το “θα σας σπάσουμε τα κεφάλια”. Το Σάββατο (28/11) κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μάλιστα ότι οι οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς, πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και σκότωσαν τους δύο άντρες, κάτι που όμως αποδείχτηκε fake news.

Η συγγνώμη που ζήτησε ο Φερνάντεζ πάντως δεν φαίνεται πως διορθώνει τα πράγματα, καθώς ο δικηγόρος της οικογένειας Μαραντόνα έχει ήδη κινηθεί νομικά εναντίων των τριών υπαλλήλων, με το επικεφαλής του γραφείου τελετών, Ματίας Πικόν, να τους χαρακτηρίζει δημοσίως «μαλ…ες» και να εξηγεί πως όλα έγιναν την ώρα που τους άφησε μόνους τους με τη σωρό του Ντιέγκο, ώστε να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον πρόεδρο της Αργεντινής ενόψει της κηδείας.

Πηγή: newsit.gr