ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μεγάλες συναυλίες κοινωνικής αλληλεγγύης τον Ιούνιο σε Βόλο, Τρίκαλα και Φάρσαλα

Μεγάλες συναυλίες κοινωνικής αλληλεγγύης, θα διοργανωθούν και φέτος, με πρωτοβουλία του παγκόσμιου Δικτύου  Ελασσονιτών “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” και του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας σε όλη τη Θεσσαλία, σε συνεργασία με το ΓΕΝ και τη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, με  τη στήριξη Δήμων και πολλών πολιτιστικών Φορέων της Θεσσαλίας.

Οι φετινές μεγάλες συναυλίες, έχουν γίνει θεσμός για τη Θεσσαλία και έχουν δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό, που με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθεί, κάθε χρόνο, τις πολιτιστικές αυτές εκδηλώσεις, κατακλύζοντας τα ανοιχτά μεγάλα θέατρα, όπου αυτές πραγματοποιούνται.

Οι συναυλίες τον Ιούνιο 2019 θα πραγματοποιηθούν στο Βόλο, στα Τρίκαλα και στα Φάρσαλα και έχουν ιερό σκοπό, δεδομένου ότι, πέραν της καλλιτεχνικής τους αξίας που θα απολαύσουν όσοι τυχεροί θεατές τις παρακολουθήσουν στα ανοιχτά θέατρα σε όλη τη Θεσσαλία, θα στηριχτούν ταυτόχρονα ευπαθείς ομάδες σε Βόλο, Τρίκαλα και Φάρσαλα (επίσκεψη της Μπάντας ΓΕΝ για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης), όπως πάντα συμβαίνει όλα τα τελευταία χρόνια, στα οποία το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” συνεργάζεται με τη Μπάντα ΓΕΝ, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και κοινωνικά μηνύματα.

Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί οι εξής συναυλίες :

1. Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 -Βόλος στο Θερινό Θέατρο Βόλου ‘Μελίνα Μερκούρη”,

2. Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 -Τρίκαλα,  Ανοιχτό Θέατρο Τρικάλων

3 Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 – Φάρσαλα, αύλειος χώρος του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων

Όλες οι λεπτομέρειες και οι συνεργαζόμενοι Φορείς σε κάθε πόλη, θα ανακοινωθούν σύντομα.