ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Μελέτη 20.000 ευρώ για την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού στο Πήλιο

Πρόκειται να εγκρίνει το Περιφερειακό Συμβούλιο

Μελέτη για τις απαραίτητες εργασίες αναβάθμισης του χιονοδρομικού κέντρου Πηλίου, αναμένεται να εκπονήσει εταιρεία με εμπειρία στον χώρο. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ανακοινώνοντας πως στην συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου στις 29 Ιανουαρίου πρόκειται να δεσμευτεί ποσό 20.000 ευρώ για την εκπόνηση της μελέτης.

Ο κ. Αγοραστός εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου και εμμέσως έδωσε «ψήφο εμπιστοσύνης» στη διοίκηση της «Κενταύρων Όρος» και τον περιφερειακό σύμβουλο Γρηγόρη Ιγγλέση.

«Το Χιονοδρομικό Κέντρο έχει ανακτήσει την οικονομική του ανεξαρτησία, δεδομένων των συγκυριών πηγαίνει καλά, υπάρχει άριστη διαχειριστική ικανότητα και διοικητική επάρκεια, είναι από τα χιονοδρομικά κέντρα που είναι ελκυστικά. Καταβάλλουμε προσπάθειες και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, για την αναβάθμισή του. Τώρα είναι η ώρα της αναβάθμισης» δήλωσε ο κ. Αγοραστός, σημειώνοντας πως η μελέτη θα περιλαμβάνει την αναβάθμιση του υφιστάμενου εξοπλισμού, των εγκαταστάσεων, θα προϋπολογίσει το κόστος, ώστε στην συνέχεια να προχωρήσει το έργο.