ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Μια σημαντική διεθνής διάκριση για το ελληνικό κόσμημα

Μια σημαντική διάκριση για έναν Έλληνα σχεδιαστή κοσμημάτων από την Αλεξανδρούπολη.
Mε το βραβείο “Bronze A’ Design Award”, στην κατηγορία “Jewelry, Eyewear and Watch Design, 2020”, τιμήθηκε ένα ασημόχρυσο δαχτυλίδι με διαμάντια από την ολοκληρωμένη σειρά κοσμημάτων “Wings of Desire” του Έλληνα σχεδιαστή Απόστολου Κλειτσιώτη. Μια δημιουργία που εκφράζει την έννοια του πάθους , του έρωτα και της ευθραυστότητας.

Η Ακαδημία “A’ Design Award and Competition” διοργανώνει τον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό για τα καλύτερα σχέδια, σχεδιαστικές ιδέες, προϊόντα και υπηρεσίες σε όλους τους δημιουργικούς κλάδους παγκοσμίως. Το A’ Design Award δεν είναι μόνο βραβείο αλλά και σήμα ποιότητας και τελειότητας στο design. Επίσης, αποτελεί ένα πιστοποιητικό αριστείας για τους σχεδιαστές και μια απόδειξη ποιότητας για τις εταιρείες.

Χρυσοχόος-καλλιτέχνης

Ο Απόστολος Κλειτσιώτης μεγάλωσε στις Φέρες Έβρου και από το 1997 ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη όπου ίδρυσε το εργαστήριο και την επιχείρησή του. Σχεδιάζει και κατασκευάζει κοσμήματα με την επωνυμία APOSTOLOS JEWELLERY.

“Το κόσμημα μου θέλω να εκφράζει μια ιδέα, μια αγαπημένη ανάμνηση, ένα συναίσθημα αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να φορεθεί εύκολα και ευχάριστα” αναφέρει ο Απόστολος.

Οι σειρές κοσμημάτων APOSTOLOS JEWELLERY σε χρυσό, ασήμι και πολύτιμους λίθους χαρακτηρίζονται από διακριτική πολυτέλεια, χειροποίητη αίσθηση κι ένα ξεχωριστό, μοναδικό στυλ που τις καθιστά αναγνωρίσιμες. Βρίσκονται σε επιλεγμένα κοσμηματοπωλεία στην Ελλάδα και σε πόλεις του εξωτερικού όπως Παρίσι, Βερολίνο, Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Τόκιο κ.ο.κ.

ethnos.gr