ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μπέος… μαινόμενος κατά συνδικαλιστών

Τα πολύ πολύ χαμηλά ποσοστά συμμετοχής στην σημερινή απεργία της ΑΔΕΔΥ σχολίασε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του στην σελίδα του στο Facebook.

Όπως λέει, δεν είναι κατά του σοβαρού συνδικαλισμού, τον οποίο στηρίζει, αλλά δε μπορεί να μην ασκήσει σκληρή κριτική στους επαγγελματίες του χώρου. «Ο κόσμος τους φτύνει και αυτοί νομίζουν ότι βρέχει», αναφέρει.

Το σχόλιο του Αχ. Μπέου:

Για πολλοστή φορά ο θεσμός του συνδικαλισμού ευτελίζεται και γελοιοποιείται με ευθύνη των ιδίων των συνδικαλιστών!

Με 7% συμμετοχή στην απεργία και με μια συγκέντρωση ανέκδοτο, ως προς τη συμμετοχή, οι συνδικαλιστές του Δημοσίου μας επιβεβαίωσαν ότι είναι μακράν της πραγματικότητας, βολεμένοι στα προνόμια τους και χωρίς συναίσθηση ευθύνης έναντι του ελληνικού λαού που ματώνει οικονομικά για να τους πληρώνει.

Επειδή, παρά την συνήθη βρόμικη σε βάρος μου προπαγάνδα, όχι απλώς αποδέχομαι αλλά στηρίζω τον σοβαρό και υπεύθυνο συνδικαλισμό, αλλά δεν ανέχομαι και θα ασκώ σκληρή κριτική στα μαύρα χάλια των κάθε είδους επαγγελματιών του συγκεκριμένου χώρου, που δυστυχώς ανθίζουν στην Ελλάδα και στον Βόλο, τους καλώ και πάλι να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση και τις ευθύνες τους και ν’ ανταποκριθούν στα καθήκοντα τους έναντι των πολιτών. Αρκετά πια με την παρασιτική παρουσία τους σε βάρος των πραγματικά εργαζομένων. Λίγη τσίπα δεν έχουν;

ΚΑΤ. ΛΑΜ.