ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μπράβο στη Ζαγορά!

Σημαντική η απόφαση του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου για την αποδοχή της χρηματοδότησης που θα οδηγήσει στην κατασκευή καταφυγίου αδεσπότων στα όρια του Δήμου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Αντιδήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου, κ. Απόστολος Σολδάτος:

“Καλημέρα, σήμερα στην Οικονομική Επιτροπη του Δημου μας ψηφίστηκε η απόφαση της αποδοχής του ποσού των 359.600,00€ από το Προγραμμα Φιλοδημος ΙΙ του ΥΠΕΣ για την κατασκευή και τον εξοπλισμό καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δημου Ζαγορας Μουρεσιου. Η σημερινή δημοτική αρχή νοιάζεται για τα αδέσποτα που δυστυχώς μέρος της ευθύνης έχουμε όλοι μας!!! Ο Δήμος μας θέλει να έχει ένα καλό πρόσωπο σε αυτό τον τομέα μια και στο μεγαλύτερο ποσοστό του είναι και Τουριστικος, έτσι ώστε να γίνει ο έλεγχος των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, γιατί η φροντίδα των αδέσποτων ζώων ειναι δείγμα πολιτισμού και ανθρωπιάς.Σε έναν ονειρικά πλασμένο κόσμο, όλοι θα ζούσαμε αγαπημένοι, θα ενδιαφερόμασταν για όλους, τετράποδους και δίποδους και θα σεβόμασταν την ζωή σε όλες τις μορφές της.

Επειδή όμως σήμερα τίποτα δεν είναι ονειρικό, ο Δήμος μας προχωρεί αρχικά στην μελέτη, κατασκευή και εξοπλισμό Καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς, παρακαλώ όλους τους δημότες να φροντίζουν τα δεσποζόμενά τους (εμβολιασμοί, τσιπάρισμα και στείρωση) έτσι θα αποφύγουμε να βρίσκουμε σε κάδους, ρέματα και εγκατελειμμένα σπίτια νεογέννητα!!! Ο Δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας είναι ευαισθητοποιημένοι και προχωρούμε, γιατί όλοι μαζί μπορούμε!!!”

Α.Γ.