ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία για Πολάκη: Συντάχθηκε με τους αντιεμβολιαστές και τους δικαιολόγησε

Συνέχεια στην κόντρα με τον Παύλο Πολάκη δίνει, με νέα ανακοίνωσή της την Τετάρτη (16.06.2021) η Νέα Δημοκρατία.

Η κόντρα άρχισε χθες, όταν η Νέα Δημοκρατία με αφορμή ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση και ο Παύλος Πολάκης «απάντησε» από το βήμα της Βουλής.

Στη νέα της ανακοίνωση, η Νέα Δημοκρατία καλεί ξανά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση και κατηγορεί τον Παύλο Πολάκη πως όχι μόνο συντάχθηκε αλλά δικαιολογεί κιόλας τους αντιεμβολιαστές.

«Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πολάκης, ανοιχτά και από το βήμα της Βουλής συντάχθηκε με τους αντιεμβολιαστές και τους δικαιολόγησε λέγοντας γιατί και ο ίδιος δεν κάνει το εμβόλιο. Πίσω από ένα επίτευγμα της επιστήμης, που μέσα σε πολύ λίγο χρόνο ανακάλυψε το εμβόλιο σώζοντας εκατομμύρια ζωές, ο κ. Πολάκης είδε “κονόμα εταιρειών”», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

«Και δεν έμεινε εκεί αλλά καταφέρθηκε συλλήβδην κατά των επιστημόνων, μιλώντας για “εντεταλμένη επιτροπή των λοιμωξιολόγων”. Επειδή δεν πρόκειται μόνο για άλλη μια από τις γνωστές γραφικότητες του κ. Πολάκη αλλά για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα δημόσιας υγείας, ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά. Οφείλει να πάρει θέση καθαρά και δημόσια», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Πηγή: newsit.gr