ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Νέος πρόεδρος της Ενωσης Τσιμεντοβιομηχανιών Ελλάδος ο Δημήτρης Χανής

Η τακτική γενική συνέλευση της Ένωσης Τσιμεντοβιομηχανιών Ελλάδος ανέδειξε νέο πρόεδρο το Δημήτρη Χανή και νέο γενικό διευθυντή το Νίκο Πανταζάρα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Δημήτρης Χανής, νέος πρόεδρος της Ένωσης Τσιμεντοβιομηχανιών Ελλάδος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, εντάχθηκε στον Όμιλο το 2003 κατέχοντας διαδοχικά υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις από μηχανικός συντήρησης και υπεύθυνος βιομηχανικής απόδοσης έως προϊστάμενος προμηθειών και εμπορικός διευθυντής. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, ενώ διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Νέος γενικός διευθυντής της Ένωσης Τσιμεντοβιομηχανιών Ελλάδος ανέλαβε ο Νίκος Πανταζάρας, τέως περιφερειακός διευθυντής υγείας & ασφάλειας για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη & την Ανατολική Μεσόγειο του Ομίλου ΤΙΤΑΝ. Είναι απόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ενώ διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στην Πολιτική και Περιβαλλοντική Μηχανική από το Πανεπιστήμιο Cornell της Νέας Υόρκης, όπου διετέλεσε βοηθός έρευνας με υποτροφία.
Η νέα διοίκηση ανέλαβε τα καθήκοντά της από την 1η Ιουνίου.
Πηγή: iefimerida.gr