ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Νέο ωράριο λειτουργίας από Δευτέρα στα φαρμακεία της Μαγνησίας

Για την ενημέρωση των πολιτών ο Φαρμακευτικός Σύλλογος ανακοίνωσε το νέο ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων του Νομού Μαγνησίας από την προσεχή Δεύτερα 26 Μαρτίου.

«Μετά την πρόταση του Π.Φ.Σ για την αλλαγή ωραρίου και την άμεση εφαρμογή του μέτρου για ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων για λόγους προστασίας από την Πανδημία του CONVID – 19» θέλουμε να τονίσουμε για ακόμη μια φορά ότι συνεχίζουμε και παραμένουμε στις επάλξεις, στην πρώτη γραμμή της αντίστασης απέναντι στον κορωνοϊό» σημειώνει ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας Κωνσταντίνος Ματσιόλης.

Από τη Δευτέρα 26 Μαρτίου  τίθεται σε ισχύ το νέο ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων του Νομού Μαγνησίας. Το ωράριο είναι υποχρεωτικό για όλα τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας και διαμορφώνεται ως εξής :

Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:30-16:30

Όσον αφορά τη Δημοτική Ενότητα Βόλου

Τα εφημερεύοντα φαρμακεία θα λειτουργούν από τις 08:00 π.μ. – 21:00 μ.μ. και τα διανυκτερεύοντα όλο το 24ωρο. Οι ομάδες εφημερίας θα διπλασιαστούν τις μέρες από Δευτέρα έως και Σάββατο. Την Κυριακή οι εφημερίες θα είναι κανονικά όπως ήταν μέχρι και σήμερα.
Τα εφημερεύοντα στη Νέα Ιωνία θα είναι δύο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, όπως μέχρι σήμερα ήταν διαμορφωμένες οι ομάδες.
Για την Περιφέρεια της Μαγνησίας οι εφημερίες δεν αλλάζουν.