ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικογένεια Φύσσα: Περιμένουμε ο κόσμος να πλημμυρίσει τους δρόμους, να φωνάξει “δεν είναι αθώοι”

Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το μοιραίο βράδυ όταν ο Γιώργος Ρουπακιάς κάρφωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά του Παύλου Φύσσα. Επτά χρόνια και ακόμη η ετυμηγορία στη δίκη της Χρυσής Αυγής αναμένεται. Σ’ αυτό επικεντρώνεται η δήλωση της οικογένειας Φύσσα για τη θλιβερή επέτειο.

Για την οικογένεια Φύσσα, τα λόγια έχουν πια στερέψει, επτά χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου τους από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά. Τώρα εκείνο που περιμένουν είναι η 7η Οκτωβρίου, η μέρα που θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου σχεδόν 5 χρόνια μετά την έναρξη της δίκης.

Τότε, λέει στη δήλωσή της η οικογένεια Φύσσα, «περιμένουμε ότι ο κόσμος θα πλημμυρίζει τους δρόμους γύρω από το Εφετείο για να φωνάξει ότι δεν είναι αθώοι».

Για την οικογένεια του Παύλου Φύσσα, η απόφαση του δικαστηρίου θα είναι «ελάχιστη δικαίωση στη μνήμη του Παύλου αλλα και για όσους επλήγησαν από τη ναζιστική βία».

Όλη η δήλωση της οικογένειας Φύσσα

Κερατσίνι 18 Σεπτεμβρίου 2020

7 χρόνια από την στυγνή δολοφονία του Παύλου, τα λόγια έχουνε στερέψει. 7 Οκτωβρίου 2020 περιμένουμε ότι ο κόσμος θα πλημμυρίζει τους δρόμους γύρω από το Εφετείο για να φωνάξει ότι δεν είναι αθώοι. Περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου, ως ελάχιστη δικαίωση στη μνήμη του Παύλου αλλά και για όσους επλήγησαν από τη ναζιστική βία.

Οικογένεια Παύλου Φύσσα

Πηγή: newsit.gr