ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής της ΝΔ Χρυσομάλλης αρνείται ότι έκανε κάτι παράνομο – “Έφαγε” πρόστιμο για παραβίαση lockdown

Όπως ανακοίνωσε ο γγ της ΚΟ της ΝΔ, ο βουλευτής Μίλτος Χρυσομάλλης κατά τη διάρκεια ελέγχου , την 3η Μαρτίου 2021, διαπιστώθηκε ότι παραβίασε τα μέτρα.
“Στον Βουλευτή επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη¨ καταλήγει η ανακοίνωση.

Μιλώντας στο real.gr ο κ. Χρυσομάλλης υποστήριξε ότι χθες το βράδυ λίγο μετά τις 21:00 συναντήθηκε στο λόμπι ξενοδοχείου, το οποίο λειτουργεί νομίμως με δημοσιογράφο στο πλαίσιο του ρεπορτάζ.

Λίγη ώρα αργότερα στο ξενοδοχείο μπήκε για έλεγχο μικτό κλιμάκιο και βλέποντας τον βουλευτή με τον δημοσιογράφο τους επέβαλε πρόστιμο.

Ο βουλευτής αντέδρασε, επέδειξε τη βουλευτική του ταυτότητα υποστηρίζοντας ότι η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας , ωστόσο τα μέλη του κλιμακίου ήταν ανένδοτα.

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσομάλλη τα μέλη του κλιμακίου αρχικώς αρνήθηκαν να συμπεριλάβουν στην έκθεση ότι τους επέδειξε τη βουλευτική του ταυτότητα.

Παράλληλα ο βουλευτής της Ν.Δ υποστηρίζει ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο δημοσιογράφος τηρούσαν τα μέτρα προστασίας ενώ φορούσαν μάσκα καθ’όλη τη διάρκεια της συνάντησης.

libre.gr