ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Ο Δήμος κάνει μηνύσεις και φυτεύει λουλούδια στις γραμμές…

Παρά την παύση των εργασιών στις γραμμές του «Μουτζούρη» στην οδό Πλαστήρα, που επέβαλε η υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων, ο Δήμος Βόλου συνέχισε σήμερα και προχώρησε στη φύτευση λουλουδιών

Μάλιστα, εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση, όπου αναφέρεται πως η αντιδήμαρχος Πρασίνου, Δέσποινα Κότογλου γνώρισε σήμερα τις αντιδράσεις όσων αντιτάσσουν τη μιζέρια και το σκοτάδι «στην αποφασιστικότητα και τη δημιουργικότητα της δημοτικής Αρχής…».

Η ανακοίνωση του Δήμου:

Απειλές διώξεων και αυτόφωρες διαδικασίες συνεχίζουν να αντιτάσσουν στην αποφασιστικότητα και τη δημιουργικότητα της Δημοτικής Αρχής όσοι θέλουν τον Βόλο να επιτρέψει στην εποχή της μιιζέριας και του τέλματος, του σκοταδιού και της ασχήμιας, περιβάλλον δηλαδή που επέτρεπε στους ίδιους να κυριαρχούν.

Την αντίδρασή τους για την αισθητική ανάπλαση και αναβάθμιση της περιοχής του Αναύρου, που βλέπετε στις φωτογραφίες, γνώρισε σήμερα και η αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Δέσποινα Κότογλου, που υπέπεσε στο βαρύ… ατόπημα να επιτελέσει το καθήκον της, υλοποιώντας την απόφαση – εντολή του ίδιου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Φυσικά και επειδή η πόλη προχωρεί τέτοιες μεθοδεύσεις δεν μπορούν να σταματήσουν την παραγωγή έργου προς όφελος των πολιτών. Εργα και παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής δεν μπορούν να υπονομευτούν και να ματαιωθούν με προφάσεις και προσχήματα. Φωνή λαού, οργή Θεού.