ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Στέλιος Πέτσας απαντά για τη φωτογραφία του Κυρ. Μητσοτάκη στην Πάρνηθα – “Κατηγορείται επειδή είναι ανθρώπινος”-Οργή στα social media

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ παραδέχθηκε τελικά ότι η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη που έχει εγείρει αντιδράσεις, τραβήχτηκε πράγματι στην Πάρνηθα στις 29 Νοεμβρίου.
Ο Στέλιος Πέτσας υποστήριξε ότι κατηγορούν τον πρωθυπουργό γιατί είναι ανθρώπινος και δεν θα αρνηθεί ποτέ να μιλήσει ή να φωτογραφηθεί σε κάποιον.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν απάντησε γιατί δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας λόγω καραντίνας για τον κοροναϊό.

Μάλιστα, έκανε σύγκριση λέγοντας ότι «ο κ. Τσίπρας ήταν στα κότερα με πούρα κι ο Μητσοτάκης στην Πάρνηθα και παίρνει ένα τσουρέκι».

Οι αντιδράσεις των χρηστών του social media από την αδιαφορία που φαίνεται να δείχνει ο πρωθυπουργός της χώρας κάνοντας χαλαρός τις βόλτες του στα βουνά, γελώντας και δείχνοντας εμφανώς ότι δεν τον απασχολεί τίποτε άλλο παρά μόνον η διασκέδασή του, την ώρα που δεκάδες πολίτες πεθαίνουν στις ασφυκτικά γεμάτες ΜΕΘ και το ιατρικό προσωπικό δίνει τον δικό του αγώνα στα νοσοκομεία, είναι έντονες.

Από τα σχόλια και τις αναρτήσεις τους είναι έκδηλη η οργή από την πρωτοφανή αδιαφορία που δείχνει ένας πρωθυπουργός.

Διαβάστε μερικά από αυτά

Πηγές: libre.gr documento.gr