Λόγια του Αέρα

Παράπονο μην έχουμε…ή να έχουμε(;)

Για ακόμη μία φορά, ο Βόλος, βρέθηκε στο προσκήνιο κι απασχόλησε πανελλαδικά τα ΜΜΕ κι όχι μόνο, τις προηγούμενες ημέρες, με τις δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου για τον Αλκίνοο Ιωαννίδη αλλά κι άλλους καλλιτέχνες.

Το θέμα με το νερό των Σταγιατών, καθώς και της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ και το εργοστάσιο παραγωγής SRF/RDF στο Βόλο , είναι ζητήματα που τα τελευταία χρόνια, έχουν βρεθεί στο επίκεντρο έντονης αντιπαράθεσης όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, αλλά και σε πανελλαδικό, καθώς πολιτικοί και καλλιτέχνες έχουν πάρει θέση για τα θέματα αυτά κατά καιρούς.

Τόσο για το θέμα των νερών και τα όσα έχουν γίνει από το 2005 από τις παλαιότερες Δημοτικές Αρχές μέχρι και τη σημερινή, όσο και για το ζήτημα της καύσης SRF/RDF, έχουν ακουστεί ένα σωρό πράγματα, στους περισσότερους γνωστά και χιλιοειπωμένα.

Αξίζει βέβαια να αναρωτηθεί κανείς, αν οι φωνές, οι ύβρεις και τα επεισόδια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το Βόλο κι αναπαράγονται κι από κεντρικά ΜΜΕ, θα φέρουν τελικά τη λύση και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Όσκαρ Ουάιλντ είχε πει ότι “Χειρότερο από το να μιλούν για σένα είναι το να μην μιλούν για σένα” και σίγουρα ερμηνεύεται από τον καθένα κατά το δοκούν.

Πάντως πέρα από τα ευφυολογήματα και τα γνωμικά, ο Βόλος “φιγουράρει” στα δημοσιογραφικά γραφεία των Αθηνών από διάφορες απόψεις…Παράπονο μην έχουμε…ή μήπως να έχουμε(;)…