ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Πειθαρχούν στα μέτρα απαγόρευσης άσκοπων μετακινήσεων οι Καρδιτσιώτες

Ιδιαίτερα πειθαρχημένοι στην απόφαση της Κυβέρνησης για απαγόρευση των άσκοπων μετακινήσεων αποδεικνύονται από το πρωί της Δευτέρας αλλά ακόμα περισσότερο σήμερα Τρίτη (24/3) οι συμπολίτες μας ώστε να περιοριστεί η μετάδοση του κορονοϊού.

Η έντονη παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας σε κομβικά σημεία τόσο της πόλης της Καρδίτσας όσο και περιφερειακά -αν και σημαντικό τμήμα των δυνάμεών της προσφέρει εκτάκτως τις υπηρεσίες του στον Έβρο και στα νησιά μας- έχει αποτρέψει όσους θέλαν να κινηθούν άνευ σκοπού.

Ειδικότερα ομάδες ηλικιωμένων αλλά και νεαρών που τις προηγούμενες ημέρες βλέπαμε σε πάρκα και πλατείες πλέον δεν συναντώνται και όσοι κινούνται είναι εφοδιασμένοι με το απαραίτητο χαρτάκι για το λόγο της μετακίνησής τους. Υπήρξαν ωστόσο και οι απείθαρχοι που όμως είναι ιδιαίτερα λίγοι καθώς ως το μεσημέρι πέντε συμπολίτες μας εντοπίστηκαν από αστυνομικούς να κινούνται άνευ εγγράφου και τους επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 150 ευρώ.

Παράλληλα από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική πραγματοποιήθηκαν τόσο στον οικισμό των αθιγγάνων στη Μαύρικα όσο και στον οικισμό στους Σοφάδες ενημερώσεις με ηχητικό μήνυμα για τα μέτρα που είναι σε ισχύ με τον πληθυσμό των οικισμών να δείχνει επίσης σχεδόν απόλυτη πειθαρχία στα μέτρα.

Πηγή: karditsalive.net