ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πλήθος κόσμου στη βραδιά αλληλεγγύης στη Νέα Αγχίαλο

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά η “Μουσική Βραδιά Αλληλεγγύης” που οργάνωσαν σύλλογοι της Νέας Αγχιάλου. Ο χώρος ίδιος, η ταβέρνα “Δαίδαλος’ του κ. Θωμά Γιαννακού. Ο σκοπός της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τρόφιμα μακράς διαρκείας καθώς και το χρηματικό ποσό που μαζεύτηκε, θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Οι ντόπιοι καλλιτέχνες ,που εθελοντικά συμμετείχαν, με την μουσική και το τραγούδι προσπάθησαν και κατάφεραν να μεταδώσουν το κέφι και την αισιοδοξία τους στο κατάμεστο κέντρο.
Τα Δ.Σ. των συλλόγων που συμμετείχαμε στη διοργάνωση, ευχαριστούμε θερμά τους επαγγελματίες της Νέας Αγχιάλου για τις προσφορές τους, τους καλλιτέχνες που αφιλοκερδώς ένωσαν τις δυνάμεις τους για την επιτυχία της εκδήλωσης και όλον αυτό τον κόσμο που παρευρέθηκε αλλά κι αυτούς που άφησαν τρόφιμα ή χρήματα χωρίς να είναι κοντά μας.
Η χθεσινή βραδιά ήταν ένα ηχηρό μήνυμα απέναντι στην κρίση και τον κοινωνικό αποκλεισμό, που κατέστησε σαφές ότι μόνο με αλληλοβοήθεια και συλλογική προσπάθεια μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Οι καλλιτέχνες που πήραν μέρος ήταν:
Αιμονιώτης Βασίλης, Γκούβερη Αθηνά, Δράγνης Στέλιος, Κόκκινος Τζίνο, Κολώνης Ντίνος, Κούντριας Ταξιάρχης, Κοντοβάς Γιάννης, Κουτσοβασίλης Κώστας, Μουτζούρης Στέλιος, Πάγκαλος Γιώργος, Σταμούλης Γιώργος, Σταυράκη Χαρά, Τζάερλης Φάνης, Τζουμερκιώτης Δημήτρης.
Ηχητική εγκατάσταση: Λασκαρίδης Μίλτος
Οι διοργανωτές σύλλογοι:
Αθλητικός Σύλλογος “Πύρασσος” Νέας Αγχιάλου
Αθλητικός Σύλλογος “Φθιώτιδες Θήβες-Αγχίαλος”
Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου
Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος “ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ”
Ορειβατικός Σύλλογος Νέας Αγχιάλου
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του “Ευγένειου” 1ου Δημοτικού Σχολείου
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του “ΒΑΡΝΑΛΕΙΟΥ” 2ου Δημοτικού Σχολείου
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Νέας Αγχιάλου
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Νέας Αγχιάλου
Σύλλογος Γυναικών Νέας Αγχιάλου
Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Νέας Αγχιάλου
Σύλλογος εν Θεσσαλία Οξυωτών
Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών Νέας Αγχιάλου
Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου