ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη : Άπλετο φως στην υπόθεση ζητεί και το ΚΙΝΑΛ

«Η Βουλή και οποιοσδήποτε άλλος θεσμός έχει τη δυνατότητα, πρέπει να ασχοληθεί σε βάθος για να μην υπάρχει τίποτα θολό» τόνισε ο Παύλος Χρηστίδης
Συνεχίζονται οι σφοδρές αντιδράσεις από την προσπάθεια της ΝΔ να κουκουλώσει την υπόθεση ώστε να μην ελεγχθεί το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι. Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και το Κίνημα Αλλαγής ζητεί πλήρη διερεύνηση των πρωθυπουργικών δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης, προκειμένου να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.

«Η δική μας θέση είναι θέση αρχής. Είναι προφανές πως τέτοιου είδους ζητήματα πρέπει να βλέπουν στην ολότητά τους το φως» υπογράμμισε συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Kontra, στην εκπομπή Kontra24 της Αναστασίας Γιάμαλη.

«Μπορεί να ακούγεται ως βερμπαλισμός, είναι όμως μία πολύ μεγάλη ανάγκη των πολιτών. Η Βουλή και οποιοσδήποτε άλλος θεσμός έχει τη δυνατότητα, πρέπει να ασχοληθεί σε βάθος για να μην υπάρχει τίποτα θολό, να μην υπάρχει κανένα σύννεφο με κανέναν και καμία που έχει να κάνει με την πολιτική ζωή αυτού του τόπου» τόνισε.

«Είναι μία ιστορία που κανένας δε θέλει να αποσιωπηθεί. Η όλη ιστορία πρέπει να ακολουθήσει τον δρόμο τον θεσμικό», πρόσθεσε.