ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε θέση μάχης ο ΣΥΡΙΖΑ – Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με ΑΔΕΔΥ

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις 11:00, ενόψει της 24ωρης γενικής απεργίας ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη την Πέμπτη
Με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ συναντήθηκε σήμερα Τρίτη το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας. Η συνάντηση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις 11:00, ενόψει της 24ωρης γενικής απεργίας, ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη την Πέμπτη 10 Ιουνίου.

Αλέξης Τσίπρας ΑΔΕΔΥ

Υπενθυμίζεται ότι η κατάθεση του νομοσχεδίου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη αποκάλυψε ένα ακόμη καίριο πλήγμα που επιχειρεί η ΝΔ στα εργασιακά δικαιώματα. Μεταξύ άλλων καταργεί τη διάταξη που δίνει τη δυνατότητα στα συνδικάτα, όταν μια απεργία κρίνεται παράνομη και καταχρηστική από το δικαστήριο, να την επαναπροκηρύσσουν μέσω άλλου, δευτεροβάθμιου σωματείου.

Την ίδια στιγμή, από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι περιοδείες, οι παρεμβάσεις, οι δράσεις και η ενημέρωση των πολιτών σχετικά με το τι φέρνει το ν/σ – «οδοστρωτήρας» Χατζηδάκη.

avgi.gr