ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης επίσημα ο Δήμος Αργιθέας

Με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/9) στην ιστοσελίδα της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκε ο Δήμος Αργιθέας και οι Δήμοι Λαμιέων και Δομοκού του νομού Φθιώτιδας είναι σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, κηρύσσονται σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, οι Δήμοι Λαμιέων και Δομοκού της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, καθώς και ο Δήμος Αργιθέας της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν στις 18-09-2020 στις παραπάνω περιοχές.

Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης των φαινομένων και για έξι (6) μήνες, μέχρι την 18 Μαρτίου 2021.

Πηγή: karditsalive.net