Βολογραφήματα....

Σκουπίδια, αυτοκίνητα και… υποσχέσεις

Θέαμα για πολλούς διερχόμενους, κάποιοι εκ των οποίων έσπευσαν να απαθανατίσουν την εικόνα, έγιναν σήμερα δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα μπροστά από κάδους απορριμμάτων, στην συμβολή των οδών Αντωνοπούλου με Κωνσταντά, μπροστά από τη δημοτική βιβλιοθήκη «Δ. Κυριαζής».

Κάποιοι φαίνεται πως πήραν την κατάσταση στα χέρια τους… και αφού δε μπορούσαν να φτάσουν στους κάδους, λόγω των δύο σταθμευμένων αυτοκινήτων, «τιμώρησαν» τους ιδιοκτήτες, μετατρέποντας σε κάδους… τα αυτοκίνητα!

Έτσι λοιπόν, σήκωσαν τους υαλοκαθαριστήρες και τοποθέτησαν εκεί τις σακούλες… Φυσικά και δεν επικροτούμε το περιστατικό, είναι όμως ενδεικτικό μίας κατάστασης που, στο κέντρο του Βόλου, έχει φτάσει – και ίσως ξεπεράσει πια – το απροχώρητο.

Δεν θέλουμε καν να φανταστούμε τα νεύρα και την οργή των οδηγών που αντίκρισαν αυτή την εικόνα επιστρέφοντας στα οχήματά τους…

Θα θέλαμε, όμως, πολύ να φανταστούμε και να ακούσουμε και, κυρίως, να δούμε να υλοποιούνται όλες οι προεκλογικές υποσχέσεις, ότι επιτέλους θα δοθεί μία σοβαρή λύση στο πρόβλημα της στάθμευσης.

 

ΚΑΤ. ΛΑΜ.