ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σοκάρει ο Μάθιου Μακόναχι: Ημουν 18 όταν με αναισθητοποίησε άνδρας και με κακοποίησε

Τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από άνδρα όταν ήταν μόλις 18 ετών αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Μάθιου Μακόναχι στη νέα του βιογραφία με τίτλο «Greenlights».

Όπως σημειώνει ο Μάθιου Μακόναχι στην βιογραφία του, που κυκλοφόρησε την Τρίτη, ο άνδρας τον αναισθητοποίησε και τον κακοποίησε στο πίσω μέρος ενός βαν. Παράλληλα εξομολογείται ότι τον εκβίασαν να κάνει σεξ για πρώτη φορά στα 15 του χρόνια.

«Ήμουν σίγουρος ότι με το προγαμιαίο σεξ θα πήγαινα στην κόλαση. Σήμερα είμαι απλώς βέβαιος ότι δεν ισχύει».

Σε άλλο σημείο ωστόσο του βιβλίου ο Μάθιου Μακόναχι εξηγεί ότι δεν ήθελε να θυματοποιήσει τον εαυτό του και ότι εξακολουθεί να βλέπει την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων: «Δεν πίστεψα ποτέ ότι είμαι θύμα. Έχω πολλές αποδείξεις ότι ο κόσμος συνωμότησε στη ζωή μου για να με κάνει ευτυχισμένο».

Παραδέχεται μάλιστα πως το μόνο πράγμα που ήξερα από πάντα για τον εαυτό του, είναι ότι ήθελε να γίνει πατέρας.

«Το μοναδικό πράγμα που γνώριζα από πάντα είναι πως ήθελα να γίνω πατέρας. Και παρέμεινε κορυφή για μένα. Το να είμαι μπαμπάς ήταν πάντα το μόνο μου όνειρο…Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα πιο σημαντικό», εξηγεί.

Ο 50χρονος σήμερα Μάθιου Μακόναχι έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τη σύζυγό του Camila, τους Levi 12 ετών, Vida 10 ετών και τον 8χρονο Livingston.
Πηγή: iefimerida.gr