ΜΑΓΝΗΣΙΑ

«Σπέκουλα» κατά τον Κων. Μαραβέγια οι αντιδράσεις για τον ΟΣΕ Βόλου

«Σπέκουλα» χαρακτηρίζει τις αντιδράσεις που προκάλεσε η μετακίνηση όλου του προσωπικού του σιδηροδρομικού σταθμού Βόλου στη Λάρισα, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΝΔ, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Σε ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για προσπάθεια μικροκομματικής εκμετάλλευσης, ενώ αναφέρεται σε όσους επιμένουν να θεωρούν τον σιδηροδρομικό σταθμό Βόλου «μαγαζάκι εκ χρησικτησίας, λέγοντας πως «έχουν απομείνει ξεχασμένοι σε λάθος αποβάθρα, με ακυρωμένο εισιτήριο».

Η ανακοίνωση του Κων. Μαραβέγια:

«Με εκκωφαντικό τρόπο κατέρρευσαν, λίγες ώρες μετά τη δημιουργία τους, τα σενάρια για το κλείσιμο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Βόλου και η προσπάθεια μικροκομματικής εκμετάλλευσης μιας ολιγοήμερης μετακίνησης προσωπικού», σχολίασε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κων. Μαραβέγιας, μετά την επικοινωνία που είχε σήμερα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Σπ. Πατέρα.

Σύμφωνα με τον κ. Μαραβέγια, «η σπέκουλα, η οποία στήθηκε τόσο γρήγορα και πρόχειρα, αποδομήθηκε πριν το …τρένο σφυρίξει τρις και στείλει το μήνυμα της συνέχισης του εξορθολογισμού και του νοικοκυρέματος και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Για λόγους διασφάλισης της ποιότητας των σιδηροδρομικών υπηρεσιών, η Διοίκηση έκρινε αναγκαία την άμεση, προσωρινή μετακίνηση τριών υπαλλήλων για την κάλυψη κενών που προκάλεσαν έκτακτες απουσίες λόγω ασθενειών.

Όσοι επιμένουν να θεωρούν τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Βόλου “μαγαζάκι εκ χρησικτησίας”, έχουν απομείνει ξεχασμένοι σε λάθος αποβάθρα, με ακυρωμένο εισιτήριο. Το στρατηγικό σχέδιο της κυβέρνησης για ανάπτυξη της Μαγνησίας με σύγχρονες υποδομές, με αξιοποίηση συγκριτικών πλεονεκτημάτων, με διασυνδεσιμότητα δικτύων κ.α., υλοποιείται καθημερινά. Επόμενος σταθμός η Μαγνησία της νέας εποχής».